Skip links

Reklamné perá

Mnoho firiem používa reklamné perá ako nepriamu reklamu. Veľmi dôležitým krokom, ktorý musíte zvážiť, aby vaši klienti milovali vaše firemné perá a používali ich často, je výber správneho materiálu. Správny materiál nielenže dodáva peru bohatý vzhľad, ale môže tiež poskytnúť bohatý pocit, keď pero držíte.

Je nevhodné používať plast, keď sa snažíte zapôsobiť na ľudí svojimi firemnými perami. Vyberte si materiál, ktorý pri pohľade vyzerá ako drahý; aby vaši klienti vedeli, že ste si dali s perom námahu a nedali ste ho náhodne ako tisíc iných. Použite prémiové perá pre svoje propagačné akcie, aby sa cítili výnimočne pri pohľade na pero, ktoré darujete, a to je možné len so správnym materiálom pera.

Môžete si vybrať kovové pero alebo drevené pero, ktoré hovorí elegantne, ale zároveň dáva kráľovský vzhľad vašim firemným perám. Je dôležité vybrať si správnu farbu aj pre firemné perá. Ak hľadáte prémiové pero, potom sú luxusné perá tou najlepšou voľbou. Tieto firemné perá môžete dať špeciálnym ľuďom, ako sú tí vo vrcholovom manažmente a niektorým z vašich hlavných klientov.

Celý účel darovania firemného pera je na propagáciu a branding, preto je dôležité ponechať na perách stopu vašej značky. Reklamné firemné perá sú neúplné bez značky; vytlačte si názov značky spolu s logom a urobte z neho dokonalý firemný darček. Nechajte si vytlačiť názov svojej značky na koniec pera v rovnakom, no štýlovom dizajne, aby to nevyzeralo ako nutkavé označovanie.

Personalizované perá sú dôležité pre marketingové kampane a tieto firemné perá môžete ďalej personalizovať podľa akejkoľvek konkrétnej kampane, ktorú práve prebiehate, a použiť tieto prispôsobené súpravy pera na jej propagáciu. Môže to byť kampaň na akúkoľvek prirodzenú príčinu, propagačná kampaň na jeden z vašich produktov alebo akákoľvek kampaň na sociálnych sieťach.

Môžete ho mať vždy po ruke vo svojej kancelárii a na akýchkoľvek oficiálnych stretnutiach alebo večierkoch a využiť akúkoľvek príležitosť na propagáciu svojho podnikania pomocou personalizovaných firemných pier. Chcete sa poďakovať klientom alebo dodávateľom? Môžete im poslať súpravu prémiových firemných pier a dať im prekvapenie!

Leave a comment

Používame súbory cookies Na týchto stránkach používame súbory cookies. Niektoré z nich sú nevyhnutné, bez nich by sme inak nemohli fungovať. S tým nič nenarobíme. Iné mám ale pomáhajú vylepšiť Váš zážitok z nakupovania. Aby sme ich ale mohli využívať, potrebujeme Váš súhlas. Ten nám môžete udeliť pomocou "Povoliť všetko".